Comments

luni, iunie 06, 2011

Lectii de viata in imagini (3)

Posted by at 14:40 Read our previous post
In lectia de azi, Andera va invata ce sa faceti cand jumatatea va supara exact inainte de culcare. 

Sa luam un exemplu practic: el si ea, cuplu fericit, seara inainte de culcare. El iese de la dus, fuge direct in dormitor si in secunda doi incepe sa sforaie. Ea, desi stramba din nas, suiera un "Treaca de la mine!" si merge si ea la baie. Baltoci peste tot, lenjeria aruncata pe bara de prosoape, sosetele agatate de oglinda, spuma de ras in chiuveta, cada murdara.... Ce-i de facut?


Nota: Aceasta lectie poate fi aplicata si in alte situatii decat in cea prezentata. Aceasta a fost strict folosita pentru exemplificare. 

Lectii anterioare: lectia 1 si lectia 2

19 comentarii:

  1. Păi și exemple de răzbunare? :lol:

    RăspundețiȘtergere
  2. Exemple de razbunare? Foarte simplu: spuma de ras bagata in nas, ciorapii in gura, lenjeria intima pe perna si ceara fierbinte pe oo :))) Merge?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfoaa , poi când femeia complotează are o imaginaţie ....vai de cel ce o păţeşte !! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa, astia care sforaie trebuie starpiti de mici. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. :D ha, deci asa, sa stiu ce ma asteapta =))

    RăspundețiȘtergere
  6. Bre, nu-ti mai pune intrebari d'astea de acum, inca nici nu te-ai maritat:=))))) o sa fie si mai rau:=))))))))))Pentru ca dupa ce ne-ati luat, e clar ca nu mai aveti ce sa ne faceti , ne-ati luat pe viata, cel putin teoretic. D'aia incepeti si voi femeile sa mancati 15 mese pe zi si de cele mai multe ori sa fiti mai mari decat sotul, ca sa aveti cum sa-l pedepsiti:=)))) Si apropo, cred ca daca s-ar face un sondaj veridic s-ar dovedi ca barbatii sunt defapt cei mai violentati in familie, da ei nu cheama politia si nu depun plangere pentru ca le place! :=))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Haha, aşteaptă să te măriţi şi pe urmă să vedem dacă mai dai lecţiile astea ! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. :)))) Neaparat sa ne spui razbunarea pe care ai pus-o la cale...:)))). Sau e un caz pur teoretttiiicccc......

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Diana Aici depinde in mare parte de ce anume a facut el. In functie de gravitatea actiunilor, va fi si razbunarea. =)) @Lillee a dat exemple practice de razbunare pentru situatia prezentata de mine drept exemplu. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Lillee Ohoooo si inca cum! Pentru exemplu' meu de situatie, exemplele astea de razbunari sunt absolut perfecte! =))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Bianca Razbunarea, bineinteles! Apai daca ramane fapta nerazbunata, in mod sigur o sa se mai repete! Mai bine taiem rau' direct de la radacina ca sa nu ajunga obicei. =))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ SoriN =)) Oooo da! Asta clar! Vezi exemplele de mai sus ale lui Lillee si iti pot spune cu mana pe inima ca s-a abtinut si s-a rezumat doar la niste mici farse, nicidecum la o razbunare in toata regula. =)))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Cristi =)))) Clar si sforaitu' e o problema, desi nu-i aia majora. =))

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Ionut =))) Pai da! Da'-i mai bine sa stii cum sa previi sa ajungi acolo! =))

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Thomas =)))) E clar ca la "lectiile" astea se trezeste adevaratu' misogin din domn' Thomas! =))) Da' ce pot io sa fac? Tot imi place de tine oricat de misogin vrei sa pari! =)))
    In cazu' meu nu-i problema, ca maritatu' nu o sa schimbe mare lucru. Toate trebile astea cu razbunarile io le fac si le-am facut deja. :D
    Asta cu "voi, femeile bla bla" deja n-are sens sa mai intram in discutie. :D Cu generalizari nu lucrez niciodata. :D
    Barbatii violentati in familie nu se pune la nicio statistica, tocmai pentru ca le place. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Zina :D Pai cum ii spuneam si lui Thomas mai sus nitel, la mine n-o sa schimbe mai nimic casatoria pentru ca noi suntem teoretic casatoriti de vreo 6 ani si mai bine. De atunci locuim impreuna. :D

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Gabi =))) E un caz pur teoretic. Doar ca sa fie exemplificat, sa stie lumea cam in ce situatii poate fi folosita lectia mea. Razbunarile sunt nenumarate! Lillee a dat mai sus nitel niste exemple perfecte care merg la situatia prezentata de mine. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template